بعد از اینکه نان از تنور یا فر بیرون آمد یکسری کپک روی آن قرار میگیرد و اگر نانها به صورت لایه لایه و داغ روی هم قرار داده شوند، رطوبت و دمای هوا مواد مغذی را برای رشد کپک ها تامین میکنند و به راحتی کپک ها روی آنها رشد کرده و ریشهدار میشوند هر چند ممکن است این کپکها بر سلامتی انسان تاثیری نداشته باشند. ...
پس از خروج نان خشك از فر، زمانی را برای خنك كردن تدریجی آن توسط فنهای روی نوار متحرك در نظر می گیرند تا نان بیات نشود و قدرت ماندگاری بیشتری به دست آورد. روی خمیر این نانها تخمیر اولیه و ثانویه صورت می گیرد كه باعث می شود كلیه گازهای مفید، ویتامینها و مواد اصلی گندم را تا پخت نهایی نان، در خود محفوظ نگه دارد. ...
ارزش غذایی گندم :
گندم پر از املاح معدني است. اگر طالب كسب ويتامين هاي گوناگون هستيد، به سراغ گندم برويد.حريره گندم با شكر و بادام براي خونريزي سينه مفيد است.گندم، جلوي سرطان روده را ميگيرد.
اگر آرد گندم بر روي پوست مالش دهيد، التهاب و ورم آنرا از بين مي برد و به همين منظور، از قديم گندم را در تسكين التهاب ، باد سرخ بكار مي بردند و براي اين منظور با مقداري مواد ضد عفوني كننده همراه مي نمودند تا ...
وجود ماده سرطانزای «جوهر قند» یا «بلانکیت» در نان تولیدی چالش جدیدی است که نشان میدهد، عدهای برای سود بیشتر حتی حاضرند جان مردم را نیز به خطر بیاندازند.
نان فرآوردهای غذایی است که از خمیر کردن ماده اصلی آرد غلات (مانند گندم و جو) و مایه خمیر و آب یا روغن و گاه شیر و نمک و شکر به دست میآید.
نانها انواع مختلفی دارند که بر اساس آداب اقوام و ملل مختلف ...
نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است و تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را می پختند . در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهمترین قسمت های آشپزی محسوب می شد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده می گردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم ب ...